Надiя, Вiра i Любов
Софія-Мати – Божа Мудрість!
Ви очищали мою кров –
Спасали серця теплу чуйність!..
То ж, слава Богу – я жива!
Живі душа і розум … тіло…
Були багаті в нас жнива –
Полови стільки в них згоріло!..
Ходила боса по стерні,
Спізнала відчай, біль і сльози…
Та розцвіли затим в мені
Фіалки, проліски … мімози…
Життя відкрився світлий зміст,
Що витіснив примару сіру…
І розум вищим став на зріст,
Бо перестав служити Звіру!..
Надія, Віра і Любов,
Всотало серце вашу сутність …
Здається, час уже прийшов –
З’єднати власну й Божу Мудрість!..
30.09.13 Поздоровляю читачів зі святом Надії, Віри і Любові
та їх Матері-Софії – Премудрості Божої! Хай Вони завжди будуть
з вами на шляху духовних випробувань!
Свидетельство о публикации №113093003731
Але... Йому... він не служив...
Всё верно, Милая Любовь Ивановна! Вы уже давно имеете право на Мудрость и
Она давно с Вами... Стихотворение-молитва... Чистая молитва! Жаль, что в
Её суть сейчас вникнет не каждый...
Станислав Сергеев-Славянский 01.10.2013 17:39 Заявить о нарушении
Любовь Берегиня 01.10.2013 20:57 Заявить о нарушении