Так мабуть краще

Навіщо, тобі мої жалі?...Навіщо?
Навіщо небо без землі?Так тісно...
Навіщо сміх, коли  душа,мов сльози.
Навіщо рози по весні? Настануть грози.

Навіщо  тінь за мною йде, а серце плаче?
Навіщо вітер в спину дме? Так мабуть краще!
Навіщо спогади встають, немов  примари?
Навіщо осінь на дворі і сизі хмари?

Навіщо  капає сльоза, а Бог не баче?
Навіщо дім, як та тюрма?Чи я пробачу?
Навіщо грози по зимі? Сніг не розтане.
Летіть у даль мої жалі, мов ті тумани.

Плейкаст:


Рецензии