МГУ у Вишневому Саду!

МГУ у білому Вишневому Саду,
Де вулиця Фонтанської дороги.
Як Вчитись буду, то не пропаду,
Шкода було б, якби не мала змоги.

Й Вишневий Сад  сучасний в  МГУ,
Навчання якісне, прикраснії споруди.
Так я згадаю  усю сучасності красу,
Що зараз є, і завжди так буде.

УНІВЕРСИТЕТ - то Наш Вишневий Сад,
І Вишня наша, у Берізки і Тополі!
В Одесі цим із одеситів кожен рад,
Де територія велика - дітям Воля.

Де книги цінні, бібліотека, інтернет,
Викладачі досвідчені і ПРОФЕСУРА!
Оце науки в УКРАЇНІ високий злет,
І КІВАЛОВСЬКА серйозна кон`юктура!

Учити радимо Батькам Усім, -
Дітей своїх вести, в Освіти Дім!


Рецензии