Вишивала Мати, вишивала i Бабуся!

Присвячується світлій пам`яті
моєї свекруні із Західної України,
с.Добротів, Надвірнянського району,
Івано - Франківсьої області,
Абрамюк Марії Костівні.

Рушник натружений вправними руками,
Наших мам і трудівниць бабусь,
І вишивкою любою й  роками,
Усе змальовує, країну не забувсь.

Ой, та на нашім любім рушникові,
Галявини усі квітками вкрились.
І наче все Село у веселій змові,
Танцює все, і васильки не забарились.

Зайди у хату, яку вишиванки красять,
Світлицю і господиню молоду.
З файним рушником і хліб удасся,
І долю добру завжди я вбережу!

Рушник  пройшовши скріз віки,
Є символом в Країні Добра і Віри
Коли сама вишиєш Його і Ти
Безмежно любитимеш й свою Країну.

Вишивала мати, вишивала і бабуся,
Вишивала і найменшая Гануся!


Рецензии
Гарний вірш, крім того я бував і тіх краях, мені подобається осінь (тамочки), я в річки " Бистриця" ловив форель..... смакотааааааа..... з повагою Стась

Станислав Зарудний   30.09.2013 09:43     Заявить о нарушении
Дякую Вам за рецензію. І мені подобаються такі місця, що тут більше скажеш.
З повагою

Леся Танюк   30.09.2013 10:34   Заявить о нарушении