О, Рiдний Край - Бiляiвка Моя!

Присвячується Семенову Олександру Федоровичу!
Голова Біляївської районної Ради!

Прекрасне місто давню історію має,
Славиться відомими людьми й минулим.
Місто серце крає, й водограєм грає,
Де першими в краї Козаченьки були.


З Полтавщини переселили Турбаївців,
Ще зі Славетного Миргородського Полку.
Та вклонімося Молдованці - Дівці,
Боже, подаруй їм у господі толку.


Працює Храм і давня Земська Школа,
Сьогодні ж є Лікарня, й Дитсадки сучасні.
Вишневий Сад у місті, в нім душі Кволі,
Краса й Любов до Краю ніколи не угасне.


Зерно вирощують у місті підприємства,
Й підтримка се Великої Одеси!
Державнії споруди мов Величні Земства,
Й мов зорі виростають у Прогреси!


О, Рідний Край - Біляївка Моя,
Освітлюєш життя й  даєш надію.
Історія Твоя давненна мов Небес Зоря,
Кохати Дітлахів мов  Лелек зуміє!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.