Сином Кiваловщина!

СИНОМ Є КІВАЛОВЩИНА!

Зерно Червоної Калини,
У прекрасної з країн.
Де щасливі білі днини,
Прагнули високих змін.

Подаровано країні Сина,
Українця УКРАЇНИ.
Сином є Ківаловщина,
Дарувала Правди зміни.

Й у Державі є уклад,
Надзвичайно дужо ціний.
Кожний звісно цьому рад,
Світоправді незамінній.

Ківаловщина - Правда пращі і Огню,
Українськеє Суспільство, Вам Дзвоню!


Рецензии
Киваловщина - Правда предков и Огня,
Украинского Общества, Света как дня!

Леся Танюк   13.11.2013 14:28     Заявить о нарушении