Лиш Та Троянда увагу Приверта!

Присвячується Президенту України!

Природа людині Силу надала,
Щоб любила і Себе й Країну.
Лиш Та Троянда увагу приверта,
Що цвіт свій полюбила, як Україну.

А ще чарівнішою Вона стає,
Коли витримує лютуючі  морози.
Тоді весною із Сонця диво постає,
Ніби теплі і солодкі Грози.

Тоді Троянда Нектар свій збереже,
І вітерец Її є Цар, Її Володар!
Приваблює Троянда з кожного Тебе,
І Ти стаєш мов у літах Її Господар!

Лиш Та Троянда увагу Приверта,
Що на Нектар Світ Свій Оберта!


Рецензии