Голуб бiлоi Троянди!

Присвячується Сергію Васильовичу!

Невимовно білий Голуб,
Біля білої Троянди пролітав.
Де з Неба бачив синє море,
Й берег міста упізнав:

Що сади цвітуть усюди,
Мов Сади Семіраміди.
Знав, що жити в Місті буде,
Із Дружиною і Дітьми.

Де квітучі Весни сяють,
Дивовижноми квітками.
Де колоритно мова грає,
Трояндовими пелюстками.

Невимовно білий Голуб,
Голуб білої Троянди!
І міцний, і кольоровий,
Цвіт найкращої з Масандри!

Троянда біла Се ОДЕСА,
Про Ківалова Ідеся ..!


Рецензии