Самотнiсть

Знов горобина кетяги червоні
Вмиває в сизій вранішній росі,
І падають краплини у долоні,
Лишивши тихий смуток у душі.

Розчервонілась в полі горобина,
Сміється сонцю вимитим листом,
Мов наречена,мов чиясь дружина,
Стоїть самотня в полі за селом.

Стоятиме так довго під вітрами,
Чекатиме на ясена вона.
На жаль той  ясен, битий блискавками,
Росте  далеко,де шумлять жита.


Рецензии