Достатньо

Достатньо з мене цього болю
Не хочу я самотнім бути.
Я вже на справжню хочу волю
На повні груди свіжістю вдихнути.

Втомився я жити у зневазі,
Щодня переконуватись тільки в одному.
Самотній, як ця квітка у вазі
Що підливають коли прийдуть додому.

Я хочу відчути всю теплоту
Знайти у житті свою сутність
І знати й чекати тільки одну
Людину яка нікуди не відпустить.


Рецензии