Терпiти

Терпи життя, бо жити – це терпіти.
Біль мине – радість знов прийде.
Хоч швидко зникне, ніби тепле літо,
Та спогад довго грітиме тебе.

За мить одну, буває, варто жити.
По суті, все життя – єдина мить...
Терпиш, не можеш пояснити,
Та іншого не можеш уявить...
27.09.13


Рецензии