До тебе

Подаруй менi свiтло
Очей незабутих.
Нiби подихом вiтру
До тебе прикутий.
Щоб до неба торкнутись -
Достатньо злетiти,
А до тебе сягнути
Менi не зумiти.
На даху твого дому
Я в кроцi вiд неба.
Подолавши всю втому,
Крокую до тебе.


Рецензии