Вам ветерани

У підніжжя гори,
Де цвітуть єдєльвейси,
Похилились хрести
На братських  могилах війни,
Могили, могили 
Де зірочки і імена,
А де невідомий.

І все це ще з тої війни,
Коли батьки і діди воювали,
Коли едельвейси цвіли,
Коли фашиста перемогли,
І свою Державу відстояли
На всіх фронтах війни.

Лежать солдати наші
По всій акваторії війни,
Що в бою із супостатом полягли:
Діди, батьки, брати,
А то і просто - діти,
Герої Вітчизнянної війни.

Ми вдячні Вам,
За нашу Батьківщину,
За Ваш важкий солдатський труд,
За геройський шлях,
За Вашу відданість своїй родині,
І за життя,
Що віддали Ви за нас!


Рецензии
Спасибо, Виктор, и низкий поклон за ПАМЯТЬ!
Вам мира, счастья, любви!
С уважением и теплом!

Галина Горякова   06.10.2013 13:22     Заявить о нарушении
Как не помнить? Мой отец и дед воевали, да и я отдал всю свою жизнь армии.
А за отзыв Вам спасибо! Удачи! У Вас хорошие стихотворения.

Виктор Дудчак 3   06.10.2013 14:09   Заявить о нарушении