Якби мав

Якби крила мав
Я б завжди літав,
Та на жаль не маю,
Тож і не літаю.

Якби гроші мав
Я б байдикував,
Та на жаль не маю,
Тож і не гуляю.

Якби жінку мав
Я б її кохав,
Та на жаль не маю,
Тож і не кохаю.

Якби друга мав
З ним би розмовляв,
Та на жаль не маю,
Тож мовчу й чекаю.

Якби голос мав
Я би заспівав,
Та на жаль не маю,
Тож пишу й читаю.

Якби щастя мав
Я би не страждав,
Та на жаль не маю,
Тож і потерпаю.

Щоб не був старим
Володів би тим,
Що тепер не маю
І за чим страждаю.
28.09.13.
 


Рецензии