Гострi мечi, як стерня...

Натхнення – Шон Маклех
http://www.stihi.ru/2013/09/28/885

Гострі мечі, як стерня,
Вкруг буяють трави,
Доля, долі не рівня,
Ми не завжди праві.

Вічна наче світ журба,
Хмари ніби мрії,
Йде за щастя боротьба,
Полем вітер віє.

Змістом радують пісні,
Та серця чарують,
Так і пробігають дні,
Інколи дивують...

Ми не у своїх руках,
На все є тільки воля Божа,
Ось мандруєм по роках,
Дорога з істіною схожа...

Шляхи Господні незбагненні,
Усіх чекає зустріч нас,
Ми лише думаєм, що вченні,
На кожного є день і час...


Автор  Геннадій Сівак.
28  вересня  2013  року.


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.