Сучасна медицина

Зустрів Петро кума Грицька
 І в нього питає:
 Я задам тобі питання -
 Чи не будеш лаять?

 Твоя жінка така гарна,
 Неначе картинка,
 Хочу бачить біля себе
 Таку ж кралю-жінку.

 Якось чув таку новину:
 Десь там підлатають
 І з старезної геть баби
 Знову дівку мають!?

 До чого ж дійшла наука!
 Якщо все це правда -
 В клініку віддам Горпину,
 Хай їй все ісправлять.

 Грицько каже:
 - Це все правда. Є такі дурниці.
 Можуть враз тобі зробити
 Дівку з молодиці.

 А бо ж приладнать до тебе,
 (якщо знадобиться!),
 Як в корови-рекордсменки
 Здоровенні циці.

 Мужа в даму перероблять
 І згори, і знизу,
 Або ж по-новому зліплять
 Всю твою мармизу.

 Ліпосакція і бодекс.
 У нас процвітають,
 Тому жінки величезні
 Й пухкі губи мають

 Мають бедра вузесенькі,
 Неначе в дитини,
 Бо весь жир з них відсмоктали
 Якіїсь машини.

 Ходять дуже фарбовані,
 Ще й плаття "до попки", -
 Баба ж дівкою не стане
 Хоч ти скачи гопки!

 Як би вони не старались,
 Це робота марна:
 Баба - бабою й зосталась,
 Хоча з виду й гарна!..


Рецензии