Забажалося

Забажалося дружині
Чоловіком керувати,
Що робити йому нині
Стала голосно кричати.

Наче в армії порядки
Завела вона раптово,
Чому так не мав він й гадки,
Не дала сказати й слово.

Як не виконав команду,
То чекай на покарання,
Довго їстимеш баланду
Цілі дні з самого рання.

А вночі кохатись треба,
Цілуватись вимагає,
А молитви всі до неба
Глушить криком, голос має.

Чоловік той на світанні
Втік тихенько від дружини.
Мабуть, був уже на грані
З глузду з’їхать без чарчини.
27.09.13.

 


Рецензии