Ой, ти дримбочко заграй ми!

Я собі купила дримбу,
Би складала рими рівно.
Я собі заграла нею б,
Бим  собі згадала раю.


Коломийку бим  заграла,
Й файну пісню заспівала.
Ой, ти дримбочко заграй ми,
Добре рими поскладай ми.


Ой, заграю я на дримбі,
Й ніби з легінем, із ним би.
Ой, так дримбочка заграла,
Що й коханого згадала ..!


Рецензии
Бим я знала, як ся грає,
Коли душа гуцульська плає,
Тоби я свій край рідненький,
Не лишила би маленьков!

Леся Танюк   27.09.2013 20:00     Заявить о нарушении