Трембiта!

                У Карпатськім Регіоні,
                Файно грала ми Трембіта!
                У сучаснім нашім Дзвоні,
                Слово моє має Гріти!


Архаїчний інструмент - Трембіта,
Побутує в Регіонах КАРПАТ!
Каже Старшому Молодший Брат,
Смерека файна ся вродилась літом!


Треба добру брати Люди бляху,
Аби вийшов файний інструмент.
Бо Музика се - не Декадент,
Й файний Майстер дасть нам маху.


Мідні корнети, Тромбони звітують,
Бо Трембіта - то сокральний інструмент!
У Селі серед гуцулів, се Історії момент,
Коли у Карпатах Гуцули Трембітують!

               


Рецензии