Нерубайський сiльський лiкар!
Працює здібний і талановитий ЛІКАР!
Файне ставлення до ЛЮДЕЙ в Селі в
усьому,
Де жиють чоловіки, Старі і Діти..!
Сам ЛІКАР є взірцем для всього ЛЮДУ,
Із дружиною гарно Він живе.
Росте СИНІВ розумних, і це я не забуду,
Як Працює у лікарні, й Се!
Розум має, ще й освіту гарну,
Виховання Він від Бога перейняв!
І історія повірте, Се не давня,
Хто у нього лікувавсь, той давно про це
дізнавсь!
Жиє і працює у нашому Селі наш ЛІКАР,
Якого люблють чоловіки, Жінки і Діти!
Свидетельство о публикации №113092705149
Яого люблять ЧОЛОВІКИ, Жінки і Діти!
Леся Танюк 27.09.2013 14:11 Заявить о нарушении