post-Жадан

така вже осінь
липка й порожня
лиш сонця промінь
пече вікно

і дУмок стоси
все на сторожі
кохання й втоми
вже все одно

чи буде далі
їм снитись море
чи вийдуть хвилі
із берегів

минуть печалі
чи сиве горе
розІрве жили
їх терпких снів

і шурхіт листя
що в ноги пада
все ж нагадає
що час мина

а море чисте
все ж так їм раде
немов не знає
що їх... нема.


Рецензии