Сонце

Спасибі Господи тобі
За доброту,за ласку.
За милість,що живем в Раю
Де сходить вранці Сонце.
Де дощ іде,на втіху нам.
Бо урожай щедрішим буде.
За ту ранковую росу.
Що надвечір"ям випадає.
За небокрай на небосхилі.
За те,що зичиш щастя нам
Коли тебе,його ми просим.
А ще ,я щиро дякую тобі.
Що нам прощаєш ти гріхи.
Коли ми робимо непослух.
І відкриваєш тайни нам
Які неможна людям знати.
Спасибі Господи за все.
Але дай ще нам й побувати
В твоїм небесному Раю.
Побачить Господи тебе.
Як світить в тобі Сонце.


Рецензии