Мати Украiна!
Свободну Україну чемно нині пустимо,
Без кайданів у Світ на віки.
Диктаторів жорстоких не допустимо,
Щоб правили у нас довгі роки.
І скільки ЇХ було, й ніхто не падав,
І не плював ніхто НАМ у ДНІПРО.
І прославляли Світ своїми ВАДАМИ,
То й ми забудьмо про забуте зло.
ЩО ПРОДИКТОВАНО?! А ЩО ПЕРЕФАРБОВАНО?!
Та ми по - новому почали всі жить.
Життям Історії - Любов`ю продиктовано,
На віки, на роки, а не на мить.
О ДУМАЙМО, ЩОБ НІЯКОГО НЕ БУЛО ЗАБРОДУ
І ми на Вкраїні запануємо ТОДІ!
І скільки ворогів не було би у народу,
ДАЙ БОГ, ЩОБ НАРОД НЕ БУВ ВОРОГОМ Собі!
Свидетельство о публикации №113092607912
Елена Семенюк -Нестеренко 22.10.2013 21:04 Заявить о нарушении
З повагою.
Леся Танюк 22.10.2013 21:33 Заявить о нарушении