***

Як ненажерливi біси зубами рвали Україну!


Настали, і лихі для України, і злиденні, 
Тоді стражденні і важкі часи, 
Коли у Києві як на Олімпі нездоланні 
Немов боги засіли ненажерливі біси!!!! 

І суче те породдя кляте простим людом, 
Зміїними клубками лупляться і досі по сей вік, 
Одних з' їдають, інших обливають брудом, 
Чорти із вилами їх в пеклі ждуть і не один вже рік !!!!! 

Гадюче кодло розповзається в народ, 
Всім висуваючи свої двоїсті, гострі та відразливо брехливі язики, 
Чи знайдеться коли відважний змієлов,  
Котрий, навішані повзучим гадом, відтяв би всі суспільні ярлики?!!


Рецензии