***

Капатимуть дощі
і в когось на дні душі
виростатимуть крила,
звідкись знайдеться сила.
Звідкись знайдеться розум,
чистий або прозорий,
Але це вже не важливо.

Буде світити сонце,
привідімкне віконце,
впустить у душу світло.
Щоб почуватись гідним
завжди треба боротись


Рецензии