Кароценькия, вушастыя

Кароценькія, вушастыя

Кандидыч

(Пераклад з рускай мовы на беларускую)

Арыгінал: http://www.proza.ru/2011/01/04/218

Вось такі бывае хлам...
Горай не бывае.
Вушы я свае прадам,
Хай народ лятае.

Чабурашка на татамі,
Правадзіў прыём вушамі,
Вушы ў трубачку згарнуў,
Ёда-майстар? Каравул!

Калабок вяслуе вухам,
(Чабурашка падарыў).
Затапіла ўсіх цунамі,
Трэніруецца - адзін.

Гэта быў мой рарытэт,
Гля - а ухі зніклі ў свет!
Іх у вершы склалі - вушы,
А жадаў пашыць з іх рушы.

Вухі, мае вухі,
Вухі каляровыя!
Малявалі акварэль,
У садку, са Светкай мы.


Рецензии