Ми iли з Однi i Миски, Iз МосковськоI колиски..!
До Твого низького тину!
То є Наша Україна,
Як не любиш Ти ЇЇ!
Нахилилася Верба,
Се народная Журба!
Добре, коли є гурьба,
Бо ми любимо ЇЇ!
Нахилилася Берізка,
Мов дівочі файні кіски,
Із Москви ми їли з миски,
Ми полюбимо ЇЇ!
Нахилилася Сосна,
В лісі є у нас й Вона
Та сьогодні не Одна,
Бо ми любимо ЇЇ!
Нахилилися Дуби,
Се дуби, не Козаки..!
І в історії є Дни,
Які полюбимо всі ми!
Нахилиласа Тополя,
Не дамо згубити Волю,
Прагнемо ЇЙ кращу Долю,
Бо ми любимо ЇЇ!
Нахилилася й Трава,
України то Журба
Людоньки, не є біда,
Як ми любимо ЇЇ,
УКРАЇНУ!
Свидетельство о публикации №113092403785
Дмитрий Данилюк-3.
Дмитрий Данилюк 3 26.09.2013 20:09 Заявить о нарушении