Без тени сомнения

                * Молодец!

МИР ПРОДАЁТСЯ,
МИР ПРОДАЁТСЯ,
МИР ПРОДАЁТСЯ,
КАК-ВСЕГДА...

НЕ ПОДДАЁТСЯ,
НЕ ПОДДАЁТСЯ
НЕ ПОДДАЁТСЯ
АЗЕРБАЙДЖАНУ
КАРАБАХ...

САМЫЙ БОГАТЫЙ,
САМЫЙ БОГАТЫЙ,
САМЫЙ БОГАТЫЙ
НА ЗЕМЛЕ
ОБЫЧНЫЙ ЖИТЕЛЬ
КАРАБАХА...
БЕЗ ТЕНИ СОМНЕНИЯ,
КЕЦЦЕС* !!!

ТРОЙНОГО СЧАСТИЯ
ТЕБЕ !!!


Рецензии