Порiднитися з тобою
Наодинці,с тобою
Дуже-дуже хочу бути…
Твоє серце назавжди відімнкнути.
Хочу великого такого почуття,
Щоб закружило це велике могуття,
Щоб просто взяти за руку,тримати міцно,
Щоб бути так на одновічно.
Щоб назавжди і на століття,
Щоб було в нас одне суцвіття
И покохати назавжди.
І щоб не знали ми вражди.
Свидетельство о публикации №113092306881
Милена Олеговна 23.09.2013 21:13 Заявить о нарушении