Опiздайко

"Ти тупий і не можеш розрізнити звичайну шину від тої шо всередині компутіра. Ти не вмієш правильно форматувати текст у Ворді чи взагалі те знаєш що таке Ворд. Ти плутаєшся в поняттях двійкова система числення і просто два у журналі. Ми знаємо шо тобі тре!!!"

Журнал "Опіздайко"!!!!

Журнал "Опіздайко" - для таких які опіздали чи геть за****ілися у навчанні.


Рецензии