Мати i донечка

Мати квітку поливала
Не для того щоб зірвати,
Мати доню доглядала
Не для того щоб віддати.

Чоловік помер з хвороби,
Залишив її з дочкою,
Сили всі віддала щоби
Не зустрітися з бідою.

Щоб було що їсти й пити,
Одягатися пристойно,
Щоб її всьому навчити,
Атестат одержать щойно.

Влаштувати у районі
Спеціальність здобувати,
Щоб жилися добре доні
І в селі не бідувати.

Там в районі закохалась
І сказала іду заміж,
Мати враз захвилювалась,
Обвінчаються чи в храмі.

Чи дочка залишить маму
В самотині доживати,
Мати знає таку саму,
Як їй випало страждати.

Мати квітку поливала
Не для того щоб  зірвати,
Заміж доню видавала,
В самотині щоб страждати.
23.09.13.










               


Рецензии