Четверта оповiдка про СОН

Котик лапкою вмивався поки про шампунь він не дізнався.
Мокнуть вушка, щипле очки... Пахне чимсь незвичним трошки.

Котика їй дарували... чорно-біле котеня. Феліксом його назвали... гордовите це ім'я. Він по хаті походжає... мишку з радістю спіймає. Хижий, зуби як у тигра... а як просить попоїсти, хоч тікай із хати. Виє, мявкає ... сили в голосі багато.

Вона така щаслива... бігала із ранку... до вечора бавила його.
Перші дні він лякався нового місця і горнувся до шматини, яка так пахнула його мамою. Але з часом прийняв це житло в якому його так чекали. Маленький та маленька - вони знайшли спільні інтереси.. він любив гратися. Вона - також. Ця біганина і метелики, мухи, бантики і кульки з паперу. Вазони вивернуті на підлогу, побиті горщики... Лад у домі... :) не тільки коли речі лежать на своїх місцях а і немає бруду. Звичайно, потрібно піклуватися і про це.. адже тоді твій особистісний простір наповнюється гармонією, спокоєм та затишком. А пилюкою дихати взагалі - ні до чого.

І вмиватись. Чистить зуби. Вчились разом. Це цікаво і зарядка - зранку. В житті важливо бути сильним та здоровим, та думати і розуміти - як на світі краще жити. В здоровому тілі - здоровий дух.

Зустріла подружку - у неї вдома хом'ячок, та й папужка. Рибки теж цікаво мати. Інші різні цікаві друзі - брати наші менші. Про деяких прочитаємо в книжках... дикі, свійські... декоративні й на фермі. В бабусі в селі подоїмо корову, козу. Яйця у курочок засмажимо на сніданочок. На городику виросте бульба та морквинка.

До зустрічі у бабусі... мій сну.


Рецензии