Дощ за вiкном
Дощ розливу за межами,
I тепер настав час
Для нас,думати про інше...
Осіннє листя
Навколо небеса,
Людини залишається
На губах чутки!
І тремтіння тіла
Миттєво запущено,
Прийшов у жита
I синій контакти.
Дощ за межами
24 години вже ллється
У всіх випадках,
А потім храми б'є!
Свидетельство о публикации №113092302900
Александр Николаевич Колесников 18.10.2013 18:31 Заявить о нарушении