Мiй Аполлон, душi мо i, й мого серця!

Мій Аполлон, душі моєї, й мого серця,
Де дивовижністю своєю Ти удерся!
Хіба Тебе ще з кимось я рівняю,
Немає рівних, се як поетка, точно знаю.


Твоя хода, се ,  Александрів Сад,
Для радості у ньому нема преград.
Де квіточки у ньому є, й чарують,
А боги любові на любов Земну чатують.


А Ти усміхайся, й посмішку даруй,
Красою ніжною і гордістю чаклуй!
Дари поезії Земної принесу Тобі,
Озарені зірками, з Планетів інших, й ті...


Аполлон Поезії, Краси й Добра,
Для Світу Ти є богом - Амон Ра! 


Рецензии
Аполлон Поезії, Краси й Добра,
Для Світу Ти є богом - Амон Ра!

Леся Танюк   26.09.2013 21:21     Заявить о нарушении