Ви цього свiту...
Дивіться у віконце,
З міського шуму,
Ви будете в той же час!
І квіти на алеї,
Засохлими без ваші турботи.
Вас посмішку,
Досить своїх областях, новий поворот.
Квіти буде відродити,
Небо полегшить вгору і гостей, ви прийдете...
І моя любов до вас охолоне,
Птахи будуть співати в міський парк!
Цей світ для вас, ви бачите,
Як він є щасливим для вас!
І новий привід, ви почуєте,
Довіряючи лише одну себе!
Міського шуму,
Це не для вас і з тих з повсякденне думки,
Ви повинні створити серця мир люблячого,
Життя набуває сенсу Лун!
Усмішка, подивіться на краси,
Ти не самотні в цьому світі!
Познайомитися з висоти щастя,
Ось краси героя!
Свидетельство о публикации №113092302649