Третя частина сну

Частина три

Образ маленької дівчинки... просто символіка душі.
Красива ...і ніжна .. готова до сприйняття.
Тут зібрані кращі думки, ще й свою запиши.
Чисті надії ... наівності... й почуття...

  Образ - він на те і є образ. Він може бути списаний.. може бути збірний, може бути взагалі уявний... Але в будь-якому випадку збігів з дійсністю може бути кілька мінімум... Сукенка чистенька, у свято - вишиванка. Вмитися і почистити зубки... одідися гарненько із ранку. Тепленько узимку, завше охайно. Завжди зі смаком, маленька принцесса.
 
  Сьогодні вона також була чудовою. А з її очей яснілися іскорки щастя і промінчики позитиву. Осінь - красива пора. Вона золотавиться як і її колосся-волосся. Скоро у школі свято Осені. І до нього потрібно було вивчити віршика.
Вона ще давненько хотіла виконувати роль маленької ведучої. Але її надії були ще більше перевершеними... коли їй запропонували слова красуні-чарівниці Осені. ЇЇ друг Лесик теж був щасливим грати лісовика. І хоча свято не мало ніякого відношення до Лесі Українки.. там було присутніми багато героїв саме з її творчості.

  Мама приготувала на вечерю смачні варенички з сиром і картопелькою ще. А обожнювані нею - з вишнями так і пирскали червоною фарбою навколо та ще й з медом... Ех... життя тільки розпочинається.

 


Рецензии