Акварели размоет вода

Акварели размоет вода,
Снег растает, весна молодая.
Сердце хочет петь и советовать.
Душу воспоминаниями может согреть.
Засветиться солнечным светом
В страницах перевернутых ветром.
Прикоснуться к сердцу струною,
Порадоваться стоит весною.
В солнца усмешке, теплом плену,
Чистые мечты собирать в ладони,
Словно цветы, барвинки в поле,
Словно ноты в пригоршнях судьбы.


alina oliynik - umovna poeziya

 Акварелі розмиє вода,
Тане сніг і весна молода.
Серце хоче співати, радіти,
Душу спогадом зможе зігріти,
Засвітитися сонячним світлом
В сторінках перегорнутих вітром,
Доторкнутись до серця струною,
Народитися варто  весною.
В сонця усмішки теплім полоні
Чисті мрії збирати в долоні
Наче квіти барвисті у полі,
Наче ноти у пригорщах  долі.


Рецензии