Злагода

Братай, єднай нас, Україно мила,
І в душі злагоди засій зерно.
У сірих буднях, коли никне сила,
Ти оптимізму здвигни знамено!

Як ті бруньки, що у проміннях сонця
Новим життям наповнять сірий сад,
Так злагоди прочинені віконця
В державі наведуть порядок й лад.

Численних партій руйнівна родина
До влади лиш торує хитрий шлях.
В нас партія одна - це Україна, -
Щаслива доля й воля у віках!

У злагоді, в любові жити треба,
Родинне свято берегти тепло,
Щоби під світлу парусину неба
Не допустити ненависть і зло.

Отож вгамуйте заздрості рутину,
Амбіції і лідерства черв'як,
І не плетіть злодійську павутину,
Руїни чорний подолайте знак!

Братайсь, народе, в тобі правда зрима!
Хай злагода до щастя нас веде,
І Україна вільна, незборима
В нове століття впевнено іде!

                1997 р.


Рецензии
"Щоби під світлу парусину неба
Не допустить ненависті і зло"

Патріотично!!! З повагою.

Наталья Сытник   23.09.2013 15:05     Заявить о нарушении
Без патріотизму, Наталя, державу не побудувати!
З теплом.

Мыкола Ковальчук   23.09.2013 19:09   Заявить о нарушении