Досить, год1 ображатись

Я черствію, я марнію,
                Та благаю, повернись!
Посміхнись до мене Доле,
                Моя радість, озирнись!

Не кидай напризволяще,
                Бо без тебе...! Ні! Не вмру,
Почуття таке тендітне,
                В серці вірнім, я несу!

А в дарунок тобі  віру,
                Рушником стелю до ніг.
Таж кохання лебедине,
                Ось летить на твій поріг!

Найніжніше, найрідніше,
                Райське щастячко моє!
Досить, годі ображатись,
                Вибач Сонечко, і все!!!


Рецензии