Син Зевса... Аполлон!
Мудрості ТВОЇЙ і ДОБРОТІ немає рівних,
О, ВЕЛИКИЙ АПОЛЛОН - син ЗЕВСА!
Нехай не мають заздрощів бо гнівних,
Де усією неземною красотою Ти удерся!
Звертаємось до ТЕБЕ, як до ВЛАДИКИ,
Де є ВЕЛИКИМ ПОКРОВИТИЛЕМ й ПРОРОКОМ!
Улюблений Наш бог, кричу я Дико,
Не гнівайся, о Боже ненароком!
Ви й Сонцем є, що дужо нами Сяє,
Наші думи люті сріблясто випали:
Золотими Стрілами, що мову оживляють,
Щоб Золотим дощем на Землю сипались!
МОЛІМОСЯ ВЕЛИКОМУ БЕЛЬВЕДЕРСЬКОМУ
АПОЛЛОНУ,
Й ВКЛОНІМОСЯ ВЕЛИКОМУ ДЗВІНКОДЕРСЬКОМУ
Дзвону!
Свидетельство о публикации №113092206526
Щоб ЗОЛОТИМ ДОЩЕМ на ЗЕМЛЮ сипались!
Леся Танюк 23.09.2013 09:35 Заявить о нарушении