кохай
Лікуй мене собою.
До втрати свідомості.
Готуй мені каву і чай.
Кусай мене за шию до болю.
А я тобі: "Кохай,мене кохай".
Танцюй для мене.
Співай мої улюблені пісні.
Палають вогнем мої вени,
Коли у сни мої приходиш ти.
Ейфорія по-всьому тілу.
З тобою.Тут поруч коли.
Вона вже сп'яніла.
І квіти мої розцвіли.
Свидетельство о публикации №113092202947