Нова ера

Паперові листи вже давно не в моді,
СМС-ки і Скайпи, на жаль, витісняють їх.
Бо на стправжні листи при жахливій негоді
Ми чекаєм не кілька секунд, а рік.

На екрані не видно ні стилю, ні навіть почерку
І улюблений запах в колонках чомусь не лунає.
На шматочку паперу є хвильки всілякі і прочерки,
А комп*ютер їх, бачите, не відчуває.

Я б хотіла отримати сотні листів від близьких.
Від найліпших друзів, від ще молодої мами.
Він моєї рідні, хоча більшість із них не близько,
І від тих, хто з якоїсь причини уже не з нами.

Я б поклала конверти на верхні найкращі полиці.
Панували б там радісні спогади і доброта.
І читаючи вкотре, я б бачила ті самі лиця.
Хто сміливий і буде першим зі ста?!


Рецензии