Нерубайське!
І дивовижне бо прекрасне є Воно!
Лиман Великий - Милий поряд Є,
Де Куяльник чисту добру воду п`є!
Се Нерубайське! О, Нерубайське,
Найкращий Край се Превомайський!
Квітучі квіти, повітря чисте,
Де Добрі Люди, сяє Сонце променисто!
У Селі є Історичні катакомби,
Се Історії, й Війни природні пломби!
О, дивовижний Нерубайський Світ,
Село давненним є, казав ми Дід!
Чудові Нові Школи діють Тут,
А Дитсадок - то є Великий Ізумруд!
Крамниці Файні, ми наче в місті,
Біленькі хати у Селі, мов в тісті!
Народів Люди багато у Селі живе,
Добробут є, час усе хороше принесе!
До Церкви люди йдуть щотижня,
Щасливі Дітки проживають Крижньо!
Сади Весною у Нас гарно квітнуть,
Одягнені нарядні гуляють у нас Діти.
Село зажило, загомоніло дуже сміло!
Оце в Країні настало справжнє Діло!
Свидетельство о публикации №113092109001