Що ми знаeмо про щастя?

Що ми знаємо про щастя?
Усе, та нічого…
Бо воно, немов причастя,
Від Господа Бога.


Щастя – по землі ходити,
Сонце зустрічати,
Як народжуються діти,
Щоб не забувати...

Щастя – милість  і кохання,
Та порозуміння,
Спілкування, співчування,
Мирно жити вміння.

Щастя – коли поруч мати,
З нею нам    радіти,
З батьком разом йти до хати,
Коли всюди квіти.

Щастя – віра і надія,
Небес подарунок,
Його шле  зіркова мрія,
На долі рахунок…



Автор    Геннадій  Сівак.
19  вересня   2013 року.
11 годин ранку.


Рецензии
Дякую, Геннадію! Все, що ви сказали - то правда! Дуже гарний вірш.)

Вадим Мусиенко   28.09.2013 18:09     Заявить о нарушении
Вадим!
Радий Вам!
Щиро дякую.
З теплом, Геннадій.

Геннадий Сивак   28.09.2013 22:57   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.