Село Брустури!
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.
О, Петращуки старого роду,
Великого гуцульського народу.
Де природні дивовижжя в лісі є,
Де вівчар дівчину жде, та й жде.
У Шешорах грибочки ніжні,
Дощик влітку не ллє грізно!
Гуцули в ранці йдуть на працю,
Щоб по-обіді мати файну тацю!
Є в районі Габораки, Петращуки,
Працюють ЛЮДИ влітку готуючи тюки.
Дівчата на передгір`ї збирають квіти,
Навколо пагорбів великих грають діти.
Поважайти Ви Гуцулів Люди файно,
Де природне дивовижжя каже:"Айно!"
Свидетельство о публикации №113092104470
За ПРЕЗИДЕНТА враз розмаже!
Леся Танюк 22.09.2013 15:38 Заявить о нарушении