Осiнь прийшла

Осінь прийшла, неочікувана.
Змішані барви розкидала всюди.
Всім полюбитися хоче вона.
Бабиним літом гріти нас буде!
Із листя килими пухкі постелить.
Та золотом своїм залихоманить.
Ключи взбуянить і підніме в небо.
Свіжим повітрям заведе в оману!


Рецензии