Назви людини

Безробітний – волоцюга,
На роботі – працівник,
Маєш гроші, маєш друга,
Ти для нього рятівник.

Друга мусиш виручати
І грошима і питвом,
Ворогом ти можеш стати,
Скажеш борг віддай бігом.

Чоловік ти – є дружина,
Не женився – холостяк,
Ти ущербна вже людина,
Для родини ти будяк.

Ти член партії – партієць,
Виборець – електорат,
Вмієш все, то ти умілець,
Кожному ти друг і брат.

Діток маєш, то ти тато,
А онуків – ти вже дїд,
Назв для тебе є багато,
Ти ж людина, так і слід.
20.09.13.


Рецензии