Пасiка!

ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ЖИТЕЛЯМ
с.ПАСІКА, Свалявського р-у,
Закарпатської області.

О, ріки, о дива, о сосни,
Бо Ви наснилися мені.
Я ніби знала, що напишу опослі,
Коли виїзджала із села тоді.

Велика ЛАТОРИЦЯ мені снилась,
І сім`я СоФілканичів жива!
Та у житті є бо мінливість,
Життя прожити, не є жатва!

Малою до школи я ходила,
Портфель носила червоний я.
І все тоді що я робила,
Бо Дитиною малою я була..!

Я не забуду й гори, й ріки,
І осокори, й квіточки..!
І Яблука у Нас були не дикі,(У Дворі, і Двір великий!).
Які Любили дуже ми ..!

У Пасіці Джерельна є Вода,(У Лісі при Горі).
Я па`ятаю, хоч і була тоді мала!І


Рецензии
Цікаво, чи ще й сьогодні дітей у Пасіці (початкова школа) б`ють по-рукам товстою указкою?
Хотіла б я знати???(((...

Леся Танюк   21.10.2013 19:32     Заявить о нарушении