Авангардизм!

Присвячується моїм усім землякам:
лемкам, бойкам, гуцулам, і гайналям;
львів`янам, землякам із Буковини;
Усім бажаю, хай насняться щасливі Сни!

Шановні Мої Ви Земляки!
Сьогодні хочу Слово мати,
І як "Мати", Вам усім сказати,
Що Ми Cлов`яни: і Я, і Ти!

Шановна й Люба націє МОЯ,
Коби я знала, що Зоря,
Моя приходитиме зрання,
То  була б я спозарання.

Не зліться, й не шукайте ДОЛІ,
Бо на усе є Божа Воля!
І ПРЕЗИДЕНТА не міняйте,
Він найкращий, усі Знайте!

Я Знаю, Ви Любили Тимошенко Юлю,
Гайналі, та ще й Мої Гуцули!
Не треба, не баріться Люди,
Бо Доля знов про Нас забуде.

Мої Любесенькі ЗЕМЛЯЧКИ й ЗЕМЛЯКИ!
Ми Всі однакові - як Я ... І Ти!


Рецензии
Шановна Націє Моя,
Ви Квітка, Ви Моя Зоря!
Ви Мій є Оксамит, Мої Шовки,
Я Мрію, аби МИ Щасливії Були!
*****************************
З повагою, ПОЕТКА!

Леся Танюк   01.11.2013 13:28     Заявить о нарушении