Бажання падають у серпень...

      
  Бажання впали в серпень зорепадом,
  Чи здійсняться вони, чи, може й ні?
  Сумую я за нашим листопадом,
  Цвіте любов не тільки навесні!

  Не тільки квітне сад рожевим цвітом-
  Іще горить багряно восени,
  Було кохання наше світлим-світлим,
  Тепер у косах більше сивини.
 
  Коли калина вдягнеться в намисто,
  І промайне серпневий зорепад,
  Покину все. Хай потяг мчить за місто-
  У молодість мою. У листопад.
 
 


Рецензии